foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Badmintonster Nationale Selectie

Twitter

Zoals u inmiddels bekend is, wordt Badminton Nederland niet langer gesubsidieerd door NOC*NSF. Hierdoor is er weinig tot geen geld meer vanuit de bond voor het spelen van toernooien. Juist deze toernooien zijn van groot belang bij het opbouwen van een ranking, zodat er uiteindelijk aan de Olympische Spelen deelgenomen kan worden, waarbij een plaats in de top 16 nodig is. Voor mij dus van groot belang om deze toernooien te spelen, alleen moet ik die nu zelf bekostigen. Dit kan ik natuurlijk niet alleen en misschien kunt u mij helpen.

Bent u een badmintonner of badmintonster, laat dan voortaan uw racket bespannen bij mij voor € 12,50. Alles wat ik hiermee verdien gaat direct naar mijn toernooien toe, dus zo kunt u toch via een kleine bijdrage mij sponsoren, zonder dat u daar iets extra voor hoeft te doneren. Het is namelijk voor u van belang dat uw racket hoe dan ook wordt bespannen, en waarom dan niet bij mij, zodat ik mijn topsport carrière kan blijven uitoefenen?

Mocht u mij graag op deze manier willen helpen en heeft u een racket waarvan de bespanning kapot is, neem dan contact met mij op via 0618466500 en dan kunnen we regelen hoe het racket zo snel mogelijk bij mij komt en zo snel mogelijk weer terug natuurlijk!